image

Bemutatkozás

Az Equilor 1990 óta áll lakossági és intézményi ügyfelei rendelkezésére magas színvonalú, személyre szabott befektetési szolgáltatásaival. Célunk, hogy munkatársaink több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalataira alapozva ügyfeleink megtakarításait hatékony és biztonságos eszközök felhasználásával gyarapítsuk. Arra törekszünk, hogy pénzügyi tanácsainkkal segítsünk az eredményes döntéshozatalban, miközben szem előtt tartjuk az egyedi elvárásokat is.

Munkánk során lakossági és intézményi ügyfelekkel egyaránt kapcsolatban vagyunk, szolgáltatásaink a tőzsdei és devizapiaci kereskedéstől az alap- és  vagyonkezelésen keresztül a vállalati pénzügyi tanácsadási és private banking szolgáltatásokig terjednek, így fedve le a klasszikus befektetési banki tevékenység minden területét.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Equilor több mint két évtizedes működése alatt a hazai tőkepiac nehéz időszakaiban is képes volt megtartani, sőt növelni ügyfelei bizalmát. Munkánk sikerességét alátámasztja, hogy ügyfélállományunk és az általunk kezelt vagyon az évek során folyamatosan növekedett, amelynek eredményeképpen az Equilor az egyik legelismertebb független befektetési vállalkozássá vált Magyarországon.

Az Equilor az elmúlt évtizedekben számos jelentős tőzsdei és tőzsdén kívüli értékpapír kibocsátásban, szindikált finanszírozás megszervezésében, kockázati és magántőke tranzakcióban valamint vállalatfelvásárlási ügyletben vett részt a nemzetközi és hazai gazdasági élet kiemelkedő szereplőinek oldalán.

Az Equilor a Budapesti, a Prágai és a Varsói Értéktőzsde teljes jogú tagja valamint tagja a Befektetési Szolgáltatók Szövetségének és a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesületnek is.

 

Filozófiánk

 Közel huszonöt év telt el az Equilor megalapítása óta, de a céljaink nem változtak. Az elmúlt évek során szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése mellett mindig arra törekedtünk, hogy ügyfeleink részére  gyors és megbízható hozzáférést biztosítsunk a pénz- és tőkepiacok egyre bővülő világához, valamint megalapozott pénzügyi tanácsok és elemzések segítségével támogatást nyújtsunk a ránk bízott vagyon tekintetében a  lehető legmagasabb hozam elérésében.

A globális és magyar gazdaság változásaira válaszként folyamatosan új szolgáltatásokkal kívánunk megfelelni a piaci elvárásoknak, annak érdekében, hogy valódi befektetési banki szolgáltatási portfoliót tudjunk magán és vállalati ügyfeleink számára kínálni. Az elmúlt néhány év nemzetközi és hazai piaci kihívásai, a nehezen kiszámítható gazdasági környezet következtében még nagyobb hangsúlyt fektettünk a stabilitásra és a megbízható, átlátható információszolgáltatásra, amely véleményünk szerint a felelősségteljes befektetési szolgáltatás alapját jelenti.

Törekszünk arra, hogy olyan munkatársakkal dolgozzunk, akik ezeket az elveket teljes mértékben magukénak vallják és mindennapi munkájuk, döntéseik során alapvető értékként kezelik. Kollégáink minden hozzánk forduló ügyfelet a legnagyobb odafigyeléssel, tudásuk legjavát adva, az ügyfél igényeit alaposan felmérve szolgálnak ki és adnak személyre szabott befektetési tanácsokat. 

Tartós befektetési számla

Nyisson TBSZ számlát és takarítsa meg adójának 100%-át! 5 éves időszakot követően nyereségének teljes adóját megspórolhatja.

Részletek

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek

EQUILOR KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNYALAP

Az Equilor Alapkezelő egyik legsikeresebb terméke. Célja egy olyan részvény portfólió összeállítása a közép-európai régióból, amely felülteljesíti a CETOP indexet. 2017-ben az alap 16 versenytársa közül a legjobb teljesítményt nyújtja.

Részletek