<!--title:text-->

Ha a vagyon biztos kezekben van, az elme is békés

Mencius

Befektetési tanácsadás

Private Banking szolgáltatásunk keretében személyre szabott befektetési tanácsadást nyújtunk ügyfeleink számára. A konzultációk során nagy hangsúlyt helyezünk olyan bizalmi légkör kialakítására, mely gördülékennyé teszi a közös munkát. Célunk, hogy felmérve ügyfeleink igényeit, olyan optimális portfóliót alakítsunk ki, mely a ránk bízott vagyon gyarapodását szolgálja. 

Az Equilornál Önre koncentrálunk, hiszen tudjuk, hogy minél alaposabban ismerjük meg elképzeléseit és terveit, annál sikeresebben tudjuk az Ön személyes igényeihez igazítani pénzügyi megoldásainkat. 

Felmérjük kockázatvállalási hajlandóságát, annak érdekében, hogy befektetési eszközei megfeleljenek céljainak. 

Kérésére áttekintjük teljes vagyoni helyzetét, legyen szó akár vállalati, akár magánbefektetésekről. 

Jövőbeni terveihez, pénzügyi elvárásaihoz alakítjuk befektetési portfolióját.

Az Equilor Private Banking célja, hogy az Ön hozamelvárásának megfelelő, sőt azt túlszárnyaló portfóliót állítsunk össze. 

Kollégáink rendszeresen tájékoztatják Önt az aktuális pénz- és tőkepiaci folyamatokról, amelyek fontosak lehetnek portfóliója szempontjából. 

Aktuális portfóliójának összetételét és az egyes instrumentumok árfolyamának alakulását folyamatosan nyomon követheti az Equilor Direct rendszerén keresztül. 

Az Equilor Private Banking munkatársai rendelkezésre állnak személyesen és telefonon: 

 

Telefon: +36 1 436 7019

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről!

Tartsa rajta a szemét a világ és Magyarország gazdasági történésein! Az Equilor kiválogatja Önnek a legfontosabb híreket.

Részletek

ONLINE KERESKEDÉS

Több ezren használják elégedetten az Equilor online kereskedési rendszereit. Nem véletlen, hiszen kényelmesen, gyorsan lehet segítségükkel üzletet kötni. Itt az ideje, hogy Ön is kipróbálja! Kattintson és próbálja ki most ingyen!

Kipróbálom

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek