• Private Banking

  Private Banking

  A siker legfontosabb elemei:

  Minőség és megbízhatóság

  Alapos portfolió tervezés

  Vagyonmegőrzés és fenntartható növekedés

  Proaktív, korrekt üzleti partnerség

Private Banking szolgáltatások

Az Equilor Private Banking Magyarország egyik vezető befektetési szolgáltatójának vagyonkezelő üzletága. Bővülő ügyfélkörünk bizalmát a vagyongyarapítás eredményessége mellett megkérdőjelezhetetlen diszkréciónknak, valamint a személyes, jó kapcsolatok kialakításának köszönhetjük.

Miért érdemes az Equilor Private Banking szolgáltatását választania?

Privát bankáraink az ország legfelkészültebb szakemberei közé tartoznak. Több évtizedes szakmai tapasztalatuknak köszönhetően felismerik a kedvező befektetési lehetőségeket, miközben az aktuális piaci divatokat kellő távolságtartással vizsgálják. A munkafolyamat során az Ön privát bankára az igények felmérése után összetett pénzügyi tervezést végez, majd közös konzultációk során kialakítja az eredményes portfóliót.

Privát bankáraink nemcsak szakmai felkészültségük okán lehetnek az Ön vagyonának legalkalmasabb kezelői. Kollégáink számára ugyanis legalább ilyen fontos ügyfeleikkel megtalálni a közös hangot és olyan bizalmi kapcsolatot kialakítani, amelyik hozzájárul a vagyon eredményes gyarapításához. Kollégáink folyamatosan elérhetőek, az Ön rendelkezésére állnak.

Privát bankáraink változatos befektetési eszközöket, technikákat kínálnak az Ön számára:

 •  Kötvények: magyar és külföldi állampapírok, illetve vállalati kötvények széles választéka.
 • Befektetési alapok: direkt elérés számtalan hazai és külföldi alapkezelő, valamint az Equilor Alapkezelő több száz forintban és más devizában elérhető befektetési jegyeihez.
 • Részvény és határidős deviza ügyletek: az Equilor üzletkötőinek közreműködésével vagy akár online az egész világon.
 • Portfoliókezelés: közel két évtizedes tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére, elsősorban értékalapú befektetésekre koncentrálva.
 • Műtárgybefektetések: az Equilor Fine Art szakértői segítséget nyújtanak értékálló műgyűjtemény összeállításában, alakításában valamint a műtárgyakkal kapcsolatos feladatok elvégzésében.
 • Online kereskedési platform: kétféle gyors, kényelmes és biztonságos online kereskedési rendszert is kínálunk, melyek méltán népszerűek ügyfeleink körében.
Ha van tőkéje de nincs ideje

Ha van tőkéje de nincs ideje

Különleges kiszolgálásra vágyik? Nagyobb tőkével rendelkezik, de nem marad ideje a befektetésekre? Segítünk a legjobb döntéseket meghozni!

Részletek
tbsz

tbsz

Kedvezményes adózási lehetőségek hosszú távú befektetésekre. Akár 0% ADÓ!

Részletek
nyesz

nyesz

Kedvezményes adózási lehetőségek hosszú távú befektetésekre. Akár 0% ADÓ!

Részletek

Ne maradjon le a legfrissebb hírekről!

Tartsa rajta a szemét a világ és Magyarország gazdasági történésein! Az Equilor kiválogatja Önnek a legfontosabb híreket.

Részletek

PRÉMIUM PIACI INFORMÁCIÓK

Napindító friss piaci információk, prémium minőségben.Próbálja ki 20 napig dímentesen!

feliratkozom

Kövesse a piaci eseményeket és szakértőink írásait!

A legfrissebb hírek mellett piaci reakciókat, szakmai véleményeket és szubjektív elemzéseket is olvashat szakértőink tollából az Equilor Blogon.

Részletek

ONLINE KERESKEDÉS

Több ezren használják elégedetten az Equilor online kereskedési rendszereit. Nem véletlen, hiszen kényelmesen, gyorsan lehet segítségükkel üzletet kötni. Itt az ideje, hogy Ön is kipróbálja! Kattintson és próbálja ki most ingyen!

Kipróbálom

EQUILOR KÖZÉP-EURÓPAI RÉSZVÉNYALAP

Az Equilor Alapkezelő egyik legsikeresebb terméke. Célja egy olyan részvény portfólió összeállítása a közép-európai régióból, amely felülteljesíti a CETOP indexet. 2017-ben az alap 16 versenytársa közül a legjobb teljesítményt nyújtja.

Részletek